Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Kurier 48) już od 199,00 zł.
Promocje
Kontakt. Sygnały radiowe od obcej cywilizacji
Kontakt. Sygnały radiowe od obcej cywilizacji
49,90 zł 29,90 zł
szt.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do
Promocja

Hotelarstwo cz. 1 – Podstawy hotelarstwa

Hotelarstwo cz. 1 – Podstawy hotelarstwa
Hotelarstwo cz. 1 – Podstawy hotelarstwa

Książka jest poświęcona hotelom i prowadzonej w nich działalności usługowej zwanej hotelarstwem lub usługami hotelarskimi. Traktuje o hotelach jako obiektach budowanych lub adaptowanych do świadczenia usług hotelarskich. Jest w niej podejmowana tematyka techniczna i eksploatacyjna, naświetlana zarówno z punktu widzenia gestora (hotelarza, właściciela obiektu), jak i gościa.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 49,90 zł
szt.

Aktywność międzynarodowych systemów hotelowych na polskim rynku

Aktywność międzynarodowych systemów hotelowych na polskim rynku
Aktywność międzynarodowych systemów hotelowych na polskim rynku

W niniejszej publikacji autor koncentruje się na następującej problematyce:

  • tendencje w światowym hotelarstwie;
  • polski rynek hotelarski na tle hotelarstwa europejskiego;
  • udział hotelarstwa systemowego w ogólnym potencjale hoteli działających na terenie Polski, kierunki rozwoju i zamierzenia inwestycyjne hotelarstwa systemowego w Polsce;
  • metody działania hoteli systemowych;
  • skutki dla hotelarstwa krajowego rosnącej obecności na polskim rynku hoteli systemowych oraz niektóre działania hoteli polskich w zakresie umacniania pozycji na rynku.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 19,90 zł
szt.

Gastronomia we współczesnym hotelu

Gastronomia we współczesnym hotelu
Gastronomia we współczesnym hotelu

Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, którą można znaleźć w postaci rozproszonej w wielu podręcznikach z branży gastronomicznej. Podręcznik ma na celu zaprezentować podstawy funkcjonowania gastronomii hotelowej w świetle współczesnych tendencji. W publikacji zebrano najistotniejsze informacje i podstawy z zakresu omawianej tematyki.

Niniejsze opracowanie jest pozycją skierowaną do osób, które stoją u progu cyklu edukacyjnego, mającego w swym programie zagadnienia związane z gastronomią, ze szczególnym uwzględnieniem jej przejawów w hotelarstwie.

Dostępność: brak towaru

Cena: 39,90 zł

Hotelarstwo cz. 3 – Hotelarstwo w gospodarce turystycznej

Hotelarstwo cz. 3 – Hotelarstwo w gospodarce turystycznej
Hotelarstwo cz. 3 – Hotelarstwo w gospodarce turystycznej

Część trzecia Hotelarstwa zatytułowana Hotele w gospodarce turystycznej poświęcona jest węzłowym problemom funkcjonowania hoteli na współczesnym rynku turystycznym.

Hotelarstwo rozwija się wraz z rozwojem ruchu turystycznego jako istotny składnik bazy materialnej turystyki. Musi nadążać za postępem cywilizacji, zmieniającymi się i coraz większymi wymaganiami gości i organizatorów turystyki.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 49,90 zł
szt.

Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego

Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego
Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego

Podręcznik ma na celu zaprezentowanie podstaw funkcjonowania i organizacji przedsiębiorstwa hotelowego w świetle współczesnych tendencji w dobie globalizacji rynku turystycznego.

Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy z organizacji przedsiębiorstwa hotelarskiego w postaci podręcznika akademickiego, w którym zebrano najistotniejsze informacje z zakresu omawianej tematyki. Autorzy odnoszą się również do wielu dziedzin nauki takich jak: psychologia, socjologia, ergonomia czy architektura.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 39,90 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl