Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Kurier 48) już od 199,00 zł.
Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Paczkomaty InPost
Paczkomaty InPost
Opcje przeglądania
Producent
Cena
  • od
    do
Promocja

Hotelarstwo cz. 1 – Podstawy hotelarstwa

Hotelarstwo cz. 1 – Podstawy hotelarstwa
Hotelarstwo cz. 1 – Podstawy hotelarstwa

Książka jest poświęcona hotelom i prowadzonej w nich działalności usługowej zwanej hotelarstwem lub usługami hotelarskimi. Traktuje o hotelach jako obiektach budowanych lub adaptowanych do świadczenia usług hotelarskich. Jest w niej podejmowana tematyka techniczna i eksploatacyjna, naświetlana zarówno z punktu widzenia gestora (hotelarza, właściciela obiektu), jak i gościa.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 49,90 zł
szt.

Aktywność międzynarodowych systemów hotelowych na polskim rynku

Aktywność międzynarodowych systemów hotelowych na polskim rynku
Aktywność międzynarodowych systemów hotelowych na polskim rynku

W niniejszej publikacji autor koncentruje się na następującej problematyce:

  • tendencje w światowym hotelarstwie;
  • polski rynek hotelarski na tle hotelarstwa europejskiego;
  • udział hotelarstwa systemowego w ogólnym potencjale hoteli działających na terenie Polski, kierunki rozwoju i zamierzenia inwestycyjne hotelarstwa systemowego w Polsce;
  • metody działania hoteli systemowych;
  • skutki dla hotelarstwa krajowego rosnącej obecności na polskim rynku hoteli systemowych oraz niektóre działania hoteli polskich w zakresie umacniania pozycji na rynku.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 19,90 zł
szt.

Gastronomia we współczesnym hotelu

Gastronomia we współczesnym hotelu
Gastronomia we współczesnym hotelu

Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy, którą można znaleźć w postaci rozproszonej w wielu podręcznikach z branży gastronomicznej. Podręcznik ma na celu zaprezentować podstawy funkcjonowania gastronomii hotelowej w świetle współczesnych tendencji. W publikacji zebrano najistotniejsze informacje i podstawy z zakresu omawianej tematyki.

Niniejsze opracowanie jest pozycją skierowaną do osób, które stoją u progu cyklu edukacyjnego, mającego w swym programie zagadnienia związane z gastronomią, ze szczególnym uwzględnieniem jej przejawów w hotelarstwie.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 39,90 zł
szt.

Hotelarstwo cz. 3 – Hotelarstwo w gospodarce turystycznej

Hotelarstwo cz. 3 – Hotelarstwo w gospodarce turystycznej
Hotelarstwo cz. 3 – Hotelarstwo w gospodarce turystycznej

Część trzecia Hotelarstwa zatytułowana Hotele w gospodarce turystycznej poświęcona jest węzłowym problemom funkcjonowania hoteli na współczesnym rynku turystycznym.

Hotelarstwo rozwija się wraz z rozwojem ruchu turystycznego jako istotny składnik bazy materialnej turystyki. Musi nadążać za postępem cywilizacji, zmieniającymi się i coraz większymi wymaganiami gości i organizatorów turystyki.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 49,90 zł
szt.

Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego

Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego
Organizacja przedsiębiorstwa hotelarskiego

Podręcznik ma na celu zaprezentowanie podstaw funkcjonowania i organizacji przedsiębiorstwa hotelowego w świetle współczesnych tendencji w dobie globalizacji rynku turystycznego.

Książka stanowi swoiste kompendium wiedzy z organizacji przedsiębiorstwa hotelarskiego w postaci podręcznika akademickiego, w którym zebrano najistotniejsze informacje z zakresu omawianej tematyki. Autorzy odnoszą się również do wielu dziedzin nauki takich jak: psychologia, socjologia, ergonomia czy architektura.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 24 godziny

Cena: 39,90 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl